Tilbud

EffiClean Hydrogel sårrens

Pris fra 90,00 DKK 100,00 DKK

(inkl. moms)

Ingen bedømmelse

Effektiv og skånsom rensende gel til sår med hypoklorsyre.

 

EffiGel indeholder en mild opløsning af hypoklorsyre, som kan anvendes til desinfektion, pleje og fugtning af akutte og kroniske sår, hudbetændelse samt mindre forbrændinger. EffiGel har en bakterie-, svampe- og virusdræbende virkning. EffiGel reducerer infektionog skaber et fugtigt miljø for hudcellerne, hvilket fremmer helingsprocessen. EffiGel er alkoholfri, pH neutral og dermatologisk testet. Det svier ikke ved påførsel og irriterer ikke hud, øjne og svælg.

 

Brugsanvisning
EffiGel anvendes til at desinficere, pleje og fugte sår og forbrændinger. Rens såret først i EffiClean sårrens/anden sårrens og spray EffiGel på såret og lad det tørre op. Kan gentages flere gange dagligt ved behov for fugtning og efter rensninger.

 

Indhold pr. flaske
0,035 % / 0,35 g/l hypoklorsyre (aktivt klor), ioniseret vand, natriumklorid, natrium magnesium fluorosilicat gel, mononatriumphosphat.
 

Opbevaring
Opbevares ved stuetemperatur maks. 25° C. Undgå direkte sollys, varme og frost. Bør ikke overføres til anden beholder. Kun til udvortes brug. Opbevares utilgængeligt for børn. Rester og tom emballage bortskaffes i henhold til de kommunale affaldsregulativer.

Kunder der har købt dette produkt har også købt

{{discount | currency_format}}

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}