TIL HUNDETÆNDERNE

Det er ekstremt vigtigt at passe på hundenes tænder - ligesom vi selv børster tænder hver dag, så skal hundene også have børstet tænder hver dag for ikke at udvikle råd, kronisk tandkødsbetændelse, tandbylder eller lignende.  Vores erfaring er, at man som ejer først lægger mærke til problemerne i mundhulen, når hunden har dårlig ånde, og så er det allerede for sent, og hunden har brug for en tandrensning i narkose og eventuel tandudtrækninger. Det betyder dog ikke, at det er for sent at starte tandstensforebyggelse op.

Der er et bredt sortiment på markedet af tyggeben og lignende, men langt fra alle, lever op til dyrlægers krav.

Vi anbefaler Whimzees-tyggeben, der er de bedste på markedet, fulde af gode næringsstoffer – udelukkende baseret på grøntsager, så de dermed også er allergivenlige. De har en god smag, opløses langsomt, hvilket giver en lang tyggetid og dermed skraber plak af tænderne, en masse fibre og et lavt fedtindhold. Derfor er de både populære hos din hund, og de hjælper den med at holde idealvægten.

Det kan være en fordel at fordele Virbacs enzymtandpasta i ”revnerne” på tyggebenene fra Whimzees, så man kombinerer enzymnedbrydelse af plak med mekanisk fjernelse af plak for et bedre alternativ til tandbørstning.

Vi bruger selv Whimzees pindsvin str. XL til vores labrador – det er vores erfaring, at det giver den længste tyggetid. Heldigvis kommer tyggebenene i mange varianter, så du kan finde den helt rigtige størrelse og facon til netop din hund.

HUSK at tyggeben/godbidder max må udgøre 10% af hundens daglige energiindtag, og at det er et ”kalorieregnskab” – dvs. giver du godbidder i det daglige, så skal der også trækkes lidt fra i hundens primære kost.


{{discount | currency_format}}

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}