Dyrlægens Gård tilbyder hundetræning af alle racer. Vi træner på egne græsarealer på gården. Dyrlægens Gård har 25.000 kvadratmeter til rådighed på Toftekrogen 19, 5600 Faaborg - Øster Hæsinge.

 

 

Hvorfor er det vigtigt at træne sin hund?

Der er mange grunde til at træne sin hund, men den allervigtigste er, at en træt og velstimuleret hund er en rolig og glad hund. Mange adfærdsbetingede problemer skyldes kedsomhed, som kan medføre et højt energiniveau eller utilsigtet adfærd hos hunden, da den ikke stimuleres nok. Træning stimulerer hunden og får den til at bruge sin hjerne, når den lærer nye tricks eller kommandoer, og dette skal gøres gennem positiv motivation og leg.

De nedenstående hold, som du og din hund kan melde jer til, vil være for de hundeejere, som vil have den velopdragne familiehund. Så hvis du vil forme en konkurrencehund ud af din hund, så vil jeg ikke anbefale dig disse hold, da jeg personligt kun kan stå inde for disse hundetræningsaktiviteter er for familiehunden - uanset race.

 

 

Hold

 1. Hvalpemotivation
 2. Lydighedstræning
 3. Schweiss (sportræning)
 4. Børne- og hundeskole (tricks og lydighed kun for børn og deres hunde primært i ferier)
 5. Hundetræning for pensionister (lydighed)
 6. Eneundervisning

 

 

Lidt om holdene

 

Hvalpemotivation:

På hvalpemotivationsholdene er der stort fokus på at socialisere hvalpene igennem leg, hvor hundene i legesituationer vil blive sat sammen, så de passer sammen racemæssigt og i forhold til deres fysiske formåen. Nogle hunderacer vil hellere tumle, hvor andre hellere vil løbe rundt.

Der vil selvfølgelig og så være basal lydighedstræning, hvor klikker-træning bliver den positive indlæringsmåde, hvorpå hvalpene kommer til at lære deres første basale kommandoer.

Halvdelen af tiden vil være leg, og den anden halvdel vil være basal lydighedstræning.

 

 • Tidspunkt:        Ingen hold Pt
 • Sted:               Dyrlægens Gård, Toftekrogen 19, Faaborg

 

KØB HER

 

 

 

Lydighedstræning:

Elementerne i lydighedstræningen vil være som følger:

 • Lydighed
 • Tricks
 • Spor / Schweiss
 • Agility
 • Rally O
 • Mental stimuli ved selvstændige lege for hunden

 

Der tages udgangspunkt i de enkelte hunde og deres niveau af lydighed samt eventuelle vanskeligheder i dagligdagen, som du som ejer måtte have behov for hjælp til. Mange af hundens "dårlige vaner" bunder ofte i manglende lydighedstræning eller fejlagtig forståelse af din hunds signaler og behov. Derfor er lydighedstræning et fantastisk værktøj i træningen og stimuleringen af din hund.

 

Lydighedshold:

 • Tidspunkt:       Ingen hold Pt
 • Sted:               Dyrlægens Gård, Toftekrogen 19, Faaborg

 

 

KØB HER

 

 

Schweiss (sportræning):

Når vi mødes til schweiss træning, da skal du og din hund sætte 3-4 timer af. Vi starter med at mødes kl. 08.30, hvor I vil få udleveret schweiss (blod) og løb (ben fra fx. rådyr). Derefter går de tobenede sammen ud i par (holdene består af 2 hunde og x antal ejere) og lægger sporet i et område, som I får anvist. Når sporet er lagt, mødes vi ved udgangspunktet, og tager hundene ud af bilerne og går en god tur med dem ude i skoven i snor. Efter gåturen vil der være morgenbrød og kaffe/te til de tobenede. Efter endt hygge, da vil hvert par/hold gå ud og udrede sporene sammen efter tur med deres hund. Når dette er gjort, da mødes vi igen ved udgangspunktet, hvor alle fortæller om, hvordan jeres hund udredede sporet. Dette vil selvfølgelig være forummet, hvor tips og tricks gives videre, såfremt man har problemer, eller hvis man ikke lige ved, hvordan sporet skal gøres sværere. Efter endt evaluering siges der tak for i dag og på gensyn.

 

Der trænes i Pipstornskov, og der vil blive lagt tilmeldingslink ud på facebook gruppen "Schweiss i Pipstorn Skov ved Faaborg". Find gruppen og tilmeld jer, og så vil I kunne se nyeste opdateringer om hvornår vi træner, og mange andre informationer og input og schweisstræning.

 

Datoer for schweisstræningerne findes der hvor man tilmelder sig - i bunden af informationerne.

 

KØB HER

 

 

 

 

Hundetræning for børn og deres hunde i sommerferien

 

På Dyrlægens Gårds børne- og hundeskolehold har børn og hunde mulighed for at få en fantastisk uge i landlige omgivelser, hvor læring og samvær med og om hunde er i højsæde. Vi vil være udenfor hele dagen, og vi vil gå ture hver dag, hvor barn og hund selvfølgelig vil få tillært en masse færdigheder såsom socialisering og håndtering af egen hund blandt andre hunde.

 

Aktiviteter som barn og hund vil prøve i løbet af ugen vil blandt andet være:

 • Lydighed, tricks, spor / Schweiss, agility, Rally O, mental stimuli ved selvstændige lege for hunden, pleje af hund, førstehjælp til hunden

 

 Andre informationer om børne- og hundeskolen:

 • Barnet skal gå i 4. klasse eller derover for at kunne deltage
 • Hunden skal være over et halvt år (alt efter race – dette kan vi altid tage en snak om, hvis I er tvivl om, hvorvidt hunden er egnet)
 • Hunden skal være fuldt vaccineret, ring gerne på 30292262, hvis I har nogen spørgsmål til om jeres hund er fuldt ud vaccineret.
 • Har du/I ikke en hund, så kan det organiseres, at I kan låne en hund, som vil være din/jeres ”hundeskole-hund” i løbet af ugen.

 

Tid: Ingen hold pt.

 

Sted: Toftekrogen 19, 5600 Faaborg

 

Tilmelding (køb):

 

Pris: 950 kr., inkl. Præmier, diplom og goodiebag

 

Jeg ville selv ønske, at jeg kunne have deltaget i dette arrangement, da jeg var lille med min hund :)

 

 

KØB HER

 

 

 

 

Hundetræning for pensionister:

Elementerne som vi vil bruge tid på under hundetræningen med jer ”pensionist-ejere” vil være som følger:

 • Lydighed
 • Tricks
 • Spor / Schweiss
 • Rally O
 • Mental stimuli ved selvstændige lege for hunden

 

Der vil selvfølgelig blive taget hensyn til jeres formåen, da der måske vil være nogle aldrende problemstillinger, som der skal tages hensyn til. Der vil derfor også blive brugt lidt ekstra tid på øvelserne og ikke mindst til sociale samvær i løbet af træningssessionen og bagefter, hvor der vil være en kop kaffe :-)

 

 • Tidspunkt:        Ingen hold pt
 • Sted:               Dyrlægens Gård, Toftekrogen 19, Faaborg

 

KØB HER

 

 

 

 

Eneundervisning:

Eneundervisning med hund giver en unik mulighed for individuel tilpasning, til både hund og ejer der hermed kan lære i sit eget tempo. Dette tillader dybere forståelse og bedre kommunikation mellem hund og ejer. Eneundervisning her på Dyrlægens Gård giver også mulighed for at fokusere specifikt på hundens behov og udfordringer, uden distraktioner fra andre hunde. Det giver et trygt og tillidsfuldt miljø for hunden at lære i, og dette giver ejeren muligheden til at få personlig vejledning og støtte. Samtidig styrker det båndet mellem hund og ejer, da de samarbejder tæt mod fælles mål. Endeligt giver eneundervisningen en mere effektiv udnyttelse af tiden, for hvor vi kan løse specifikke adfærdsproblemer eller træningsspørgsmål.

I skal være hjertelig velkommen til at ringe på 30292262 og få en snak med Jonas, om jeres udfordringer, og så kan der aftales nærmere med hensyn til en tid til eneundervisning her på Dyrlægens Gård.

 

Holdopstart, tilmelding og betaling

Der skal minimum være 6 tilmeldte pr. hold, for at et hold kan starte op. Se opstartsdato under hvert hold. Kontakt mig gerne og hør nærmere.

Telefonnr.: +45-3029 2262

E-mail: kontakt@dgpost.dk

 

Tilmelding sker, når du har betalt for kurset i webshoppen. Jeg sender dig en mail med yderligere spørgsmål til din hund, og når jeg har modtaget en mail med svar på disse spørgsmål fra dig, er tilmeldingen fuldført. Såfremt der ikke måtte være nok tilmeldinger til et hold, aflyses holdet, og du får dine penge retur.  

 

 

Handelsbetingelser

Tilmelding er bindende, såsnart der er nok deltagere til et hold, og pengene gives ikke retur, såfremt I melder afbud til én eller flere af træningspas.

Skulle jeg være nødsaget til at aflyse et træningspas, da vil I få en erstatningstime, som aftales nærmere.

Vi træner i alt slags vejr.

 

 

OBS!

Hunden skal være vaccineret mod følgende sygdomme for at kunne deltage i aktiviteter som Dyrlægens Gård afholder:

 1. Hundesyge
 2. Parvovirus diarré
 3. Smitsom leverbetændelse
 4. Leptospirose
 5. Kennelhoste (parainfluenza) + eventuel vaccination mod Bordetella Bronchiseptica

 

Samlingen af mange hunde på ét sted giver et øget smittepres. Da hundene har mulighed for direkte kontakt og indirekte kontakt (snuser til hinandens ejere, legetøj, afføring osv.) kan det medføre en væsentlig smitterisiko, hvis ikke hundene er tilstrækkeligt vaccinerede.

Derudover skal hunden have den lovpligtige ansvarsforsikring.

 

 

Parkering

Der er gode parkeringsmuligheder på gårdspladsen.