Feliway Friends startkit

239,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse
Lagerstatus: På lager
stk.

Feliway er en opløsning med syntetiske analoger af ansigtsferomoner, som hjælper med til at skabe en atmosfære af velbefindende og ro for katten. 

 

Når katten føler sig tryg i sine omgivelser, viser den dette ved at gnide hovedet mod f.eks. møbler, dørkarme og gardiner, hvorved såkaldte ansigtsferomoner overføres til disse genstande.

Ansigtsferomoner er duftstoffer, som formidler et budskab om velbefindende, ro samt fravær af stress. Når der sker en forandring i kattens omgivelser (f.eks. flytning til nyt hus eller feriebolig, ommøblering, ankomst af nye personer eller dyr, besøg hos dyrlæge osv.) eller hvis katten er ængstelig, kan der udvikles en tilstand af stress og uro.

Kattens adfærd forandres, og den kan begynde at urinmarkere, kradse og få nedsat ædelyst og lyst til leg og kontakt. I disse situationer hjælper Feliway katten til at genfinde sin naturlige balance.

 

Feliway friends er en særlig udgave af Feliway, som afhjælper fjendskab og stress mellem katte - altså i hushold med flere katte. Katte er som udgangspunkt solitære, dvs. de foretrækker kun deres eget selskab og ikke at være i flok. Derfor er der ofte problemer med at have flere katte i samme hus, dog findes der undtagelser. Feliway friends afhjælper stress, angst, fjendskab, jagt af hinanden, hvæsen, slåskampe og lignende i hjemmet. Til tider kan det også være nødvendigt at give andre produkter for at dulme gemytterne - fx. KALM.

Kunder der har købt dette produkt har også købt

{{discount | currency_format}}

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}