HUNDEFODER

Her på vores klinik og på webshoppen finder du et stort udvalg af foder i høj kvalitet til alle hunderacer uanset alder, størrelse og vægt. Det er vigtigt, at du sørger for, at din hund får det rigtige hundefoder i passende mængder. Det skal svare overens med hundens race, adfærd og aktivitetsniveau.

 

Vi forhandler kun hundefoder af bedste kvalitet, og vi stiller høje krav til vores produkter. Foderet er sammensat af kun de bedste råvarer og ud fra dyrlægers faglige viden om hundes ernæringsbehov.

Vi forhandler livsstadie- og sygdomsdiæter fra Hill's, Virbac og Royal Canin, der indeholder alt det, din hund for brug for til et langt og sundt liv.

Det der kendetegner alle vores fodertyper er, at der kun er anvendt de bedste råvarer, som gavner hundens immunforsvar og fordøjelse. Desuden er foderet rigt på gode flerumættede fedtsyrer, der giver hunden en sund og glansfuld pels. 

Både Hill’s, Virbac og Royal Canin er så sikre på den gode smag i deres kvalitetsfoder, at de garanterer pengene retur, hvis din hund alligevel ikke skulle bryde sig om hundefoderet.


{{discount | currency_format}}

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Livsstadiefoder til en rask hund

Det er vigtigt, at du sørger for, at din hund får det rigtige hundefoder og i passende mængder. Det skal svare overens med hundens race/størrelse, adfærd og aktivitetsniveau.

Som ejer af en hvalp er det vigtigt, at du er opmærksom på, at hvalpen får et foder, der understøtter dens vækst og udvikling. Du kan på vores webshop finde flere forskellige typer af foder beregnet til hvalpe. Vores foder sikrer hvalpen en god smag og nærende start på livet.

Det er muligt at købe forskelligt hundefoder både til små, mellemstore og store hunderacer. Derudover har vi også foder til ældre hunde. Seniorfoderet er sammensat af de bedste ingredienser og råvarer, der dækker hundens nærringsbehov, og optimerer den ældre hunds livsglæde og sundhed.

 

Sygdomsdiæter

Vi tilbyder mange former for sygdomsdiæter til hunde. Sygdomsdiæter er nødvendige, hvis din hund har en lidelse eller tegn på en lidelse - fx allergi, hudproblemer, hårtab, tandsten, vægtproblemer, ledproblemer eller andre ubehagelige problematikker. Hvis du anvender den korrekte sygdomsdiæt, da kan du også være med til at mindske og forebygge irritationer og gener hos din hund.

Uanset alderen på hunden eller hvilke udfordringer hunden døjer med, er det vigtigt, at hunden får den rigtige sygdomdiæt med den rette balance af indholdet i diæten.

Hundefoderet på vores webshop er kendetegnet ved de allerbedste råvarer og kontrol af leverandører af ingredienserne. Det betyder, at ingredienserne skal være helt i top, så hver pose indeholder nøjagtigt det samme og har samme høje kvalitet. Smageligheden testes løbende for optimering på dertil indrettede smagstestcentre, da smageligheden er utrolig vigtig for en syg hund, ellers vil den ikke spise. Proteiner af høj kvalitet, omega-3- og 6-fedtsyrer og meget velafbalancerede ingredienser for dens helbred gør din hunds spiseoplevelse til en tryg og velsmagende aktivitet. Kvaliteten af syddomsdiæten er med til at skabe et godt og velfungerende hundeliv med et høj livskvalitet.

 

Yderligere information om produkterne.

Det er muligt at læse yderligere detaljer om det enkelte produkts anvendelse, foderanalyse og ingrediensindhold under hvert produkt. Dette gør det muligt at overskue, hvordan det enkelte produkt matcher den enkelte hundetype.

 

Levering og fragt

Ved bestilling af produkter fra webshoppen er leveringstiden 1-5 hverdage. Fragten er gratis ved køb over 375 kr. med standardlevering til din nærmeste GLS pakkeshop.