AKTIVERING & TRÆNING AF HUNDE

Træning af din hund er essentielt for et godt bånd mellem ejer og hund og fundamentalt for at lære din hund gode vaner og kommandoer allerede fra 8-ugers-alderen. Den positive klikker-metode belønner hundens gode adfærd - den ønskelige adfærd i det splitsekund, hvor hunden gør det rigtige. Fx. går pænt i snor ved vores side, ligger og hviler i kurven, sætter sig, har øjenkontakt med os og så videre. Vi bruger klikkertræning på vores 2 labradorhunde både i træningsøjemed, men også bare i hverdagen når vi belønner den gode adfærd (fx. går roligt ved vores side i snor). Klikker og godbidtaske er en fast bestanddel af vores udstyr til hundene - ligesom høm høm poserne, og de tre ting ligger altid klar ved hundesnorene til næste gåtur.

Har du en aktiv hund, som kræver ekstra udfordring kan det være en god idé at prøve hundespillene. De udfordrer hunden mentalt, hvilket stimulerer den og den opsparede mentale energi "luftes ud". Derfor oplever man tit, at nye spil kan gøre hunden ekstra træt, da det kræver en del mentalt at udtænke nye spil.

Vi tilbyder forskellige varianter, som ikke kun får din hund til at opnå et bedre meltalt helbred, men vores spil understøtter ligeledes også hundens indlæring.

Udover de sjove spil, har du også mulighed for at udfordre din hund, når den skal spise. Vi tilbyder bl.a. en Dog Maze, hvor hunden selv skal skubbe maden ud af labyrinten eller aktivitetsboldene, som passer til de fleste typer tørfoder. 

 


{{discount | currency_format}}

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}